14.1.2015

Ohjaajaksi 4H-kerhoon?

 
Jos työttömänä olo kyllästyttää tai opiskelijana tarvitset hieman lisätienestiä, yksi vaihtoehto on kouluttautua 4H-kerhon ohjaajaksi. 4H on kansainvälinen toimija, joka tukee nuorten yrittäjyyttä. 4H:n kautta voit suorittaa myös ajokortin työelämään tai perustaa oman 4H-yrityksen.


Alakoululaisia TAMKin mediaopiskelijoiden pitämässä mediakerhossa.
Virtain 4H-yhdistys järjesti syksyllä TAMKin ja Tredun opiskelijoille ohjaajakoulutuksen, jonka jälkeen yhteistyö poiki mediakerhon. Mediakerhon suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat TAMKin Virtain toimipisteen medianomiopiskelijat Laura Paananen, Elmo Pikkupeura ja Essi Tarvainen.


Alakouluikäiset lapset tarttuivat rohkeasti kameraan ja kuvasivat neljän kokoontumiskerran aikana oman pienen lyhytelokuvan ”Kolme meksikolaista ja yksi paha rakennustarkastaja sekä poliisi”. Kerholaiset näyttelivät myös itse elokuvansa rooleissa. Inspiraationa oman elokuvan käsikirjoitukseen toimi tunnettu satu ”Kolme pientä porsasta”. 



Mediakerhossa elokuvan kuvaus käynnissä.

 

Mediakerho herätti kiinnostusta ja vastaavantyyppistä kerhotoimintaa kaivataan myös jatkossa. Mediakerhon kohderyhmänä tuntuvat olevan 9 - 11-vuotiaat pojat, joskin pari rohkeaa tyttöäkin oli mukana muutamalla kerhokerralla.


........................................
Kuvat: Essi Tarvainen
Teksti: Heli Antila

TAMKin Virtain toimipiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia teksti sinussa herätti? Kommentoi!